Hamiltons boodschap mag niet te politiek zijn, aldus FIA

Jean Todt vindt dat Hamiltons boodschap niet te politiek mag zijn. Ook vindt de FIA-baas de F1 te saai.

Op het moment dat een grootheid de sport aan het domineren is, wordt de held in kwestie veelal niet op waarde geschat. Dat is nu ook aan de gang. Hamilton is bezig om alle records van Schumacher naar het tweede plan te verwijzen. In de tijd van Schumacher was Formule 1 ook niet bijster leuk om naar te kijken overigens. Der Schumi won alles en David Coulthard mocht als een Max Verstappen af en toe ook winnen.

Lewis Hamilton maakt van de gelegenheid gebruik om diverse boodschappen uit te dragen. Zo is Hamilton een voorvechter van gelijkheid en een schoner milieu. Natuurlijk zijn daar duizenden anonieme accounts in commentsecties op het internet die daar flinke kritiek op hebben. Aan de andere kant, Hamilton trekt zijn scheur wél open in een zeer conservatieve en zeer welvarende omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post De duurste R63 AMG van Marktplaats
Next post Kies een goedkope autoverzekering