De duurste R63 AMG van Marktplaats

De duurste R63 AMG is ook de goedkoopste, trouwens.

De R-Klasse is een van de wonderen van Mercedes-Benz. Een gigantische MPV die Mercedes een GST (Grand Sport Tourer) noemde (dat was ook de naam van de concept. De R-Klasse stond op dezelfde basis als de M-Klasse en GL-Klasse. Het idee was om een soort ultieme reismobiel te creëren.

Het bleek niet zo’n slimme zet te zijn. Mensen willen helemaal niet een grote ruime auto, maar een stoere en lompe auto. Het ruime en praktische aspect lijken meer drogredenen om een dergelijke tank te kunnen verantwoorden. Dus terwijl de faux-praktische M en GL als zoete broodjes over de toonbank gingen, verstofte de daadwerkelijk praktische R-Klasse in de showrooms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Totaal vernaggelde Jaguar brengt pretty penny op
Next post Hamiltons boodschap mag niet te politiek zijn, aldus FIA