Totaal vernaggelde Jaguar brengt pretty penny op

Dit treurig hoopje vernaggelde Jaguar levert bij een veiling veel meer geld op dan je verwacht.

Ja deze nieuwe tijd brengt vele uitdagingen met zich mee. Dan hebben we het dit keer niet eens over Corona, maar over het monetair beleid van onze overlords. Zij maken geld lenen zo goedkoop, dat geld houden een stervensdure luxe wordt. Je móet het wel ergens aan uitgeven, anders raak je het door inflatie en negatieve rentes bij de banken kwijt. Maar ja, aan wat dan?

Een aandeel Tesla of een Bitcoin was tot voor kort een goede optie. Maar de rek lijkt eruit bij die twee puike investeringsmogelijkheden. De huizenmarkt is zo overspannen dat nu nog instappen ook een hachelijke onderneming lijkt. Dus ja, dan maar weer gewoon klassieke auto’s kopen. Ook daar leken de grootste stijgingen achter ons te liggen, maar getuige een recent veilingsresultaat bij Bonhams is het tijd voor ‘the next leg up‘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next post De duurste R63 AMG van Marktplaats